Arată noutățile începînd cu...

eye 955 Vizualizări

Topul celor mai plătite locuri de muncă din R. Moldova


Cel mai plătit loc de muncă vacant, 32-36 de mii de lei, declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de manager sisteme de calitate la Danube Oil Company SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Cahul, satul Giurgiulești în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui.

La fel compania este în căutare de mecanic-șef, maistru, operator în sectorul de producție, mecanic, operator în sala de cazane, electrician etc, pentru care se oferă de la 10-27 mii lei lunar, informează Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, care a publicat lista celor mai plătite joburi disponibile pe piața muncii, conform declarațiilor agenților economici, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

20 mii lei sînt oferite de Magistrala-Nord SRL pentru un contabil, posibil și fără experiență. Locul de muncă este în orașul Drochia și este pentru o persoană cu studii superioare în domeniul finanțelor sau administrativ. Compania mai ofertează un loc de muncă vacant pentru poziția de inginer, responsabil de construcția și reparația drumurilor cu utilaje sau tehnică specială și se oferă 15 de mii de lei.

18-20 de mii de lei se oferă pentru un inginer responsabil de șantierul în lucru care va activa în raionul Telenești și are cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locul vacant este ofertat de compania turcească „Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi” SRL. La fel, compania este în căutare de specialiști în domeniul construcțiilor de drumuri și poduri, inginer, geogez, topograf, mașinist, inclusiv și persoane cu funcții de conducere, diriginte de șantier, șef de șantier, șef de parcare. Locurile de muncă sînt în municipiul Comrat și raionul Telenești. Compania oferă transport, cazare, prînz și salariu de 10-18 de mii de lei.

Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău este în căutare de medici și personal din domeniul medical, pentru aceste locuri de muncă vacante se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă 12-17 de mii de lei.

Salarii de 15-17 de mii de lei sînt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: manager proiecte în construcție, inginer în construcții, manager achiziții, programatori, medici, sudori etc.

Top 100 Cele Mai Platite Lo... by Tatiana

Cuvinte cheie:

lucru , salarii , statistica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Porumbeşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1822
Populația:
1648 locuitori

Porumbeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Porumbeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Satul Porumbeşti a fost menționat documentar în anul 1822.

Citeşte mai departe