05 mai 2021, 14:40 Realitatea moldovenească views 3268
Moldovenii, privați de dreptul de a-și alege vaccinul împotriva COVID-19
05 mai 2021, 14:40 Realitatea moldovenească views 3268

Moldovenii, privați de dreptul de a-și alege vaccinul împotriva COVID-19

Chiar dacă pînă la ora actuală, R. Moldova a recepționat 684 970 doze de vaccin anti-COVID-19 de la mai mulți producători, moldovenii nu pot să aleagă cu care vaccin anume să se imunizeze.

Coordonatoarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19, Ninel Revenco, declară că moldovenii ar trebui să accepte orice vaccin disponibil în ziua imunizării și că deocamdată nu este posibil să alegem cu care anume vrem să fim imunizați.

„S-ar părea că avem multe vaccinuri, multe tipuri, dar nu putem alege. Ne vaccinăm cu cel care este astăzi în centrele de vaccinare. Vă recomand să nu refuzați, să vă vaccinați cu cel care vi se propune, asa o să vă protejați pe voi și pe cei din jur”, a declarat Ninel Revenco.

Campania de vaccinare în R. Moldova a început la data de 2 martie curent.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

vaccin , Moldova , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1524
Populația:
5039 locuitori

Ruseştii Noi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ruseştii Noi și Ruseştii Vechi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 27 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5039 de oameni. Satul Ruseştii Noi a fost menționat documentar în anul 1524.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.