Arată noutățile începînd cu...

eye 1127 Vizualizări

Moldovenii, privați de dreptul de a-și alege vaccinul împotriva COVID-19


Chiar dacă pînă la ora actuală, R. Moldova a recepționat 684 970 doze de vaccin anti-COVID-19 de la mai mulți producători, moldovenii nu pot să aleagă cu care vaccin anume să se imunizeze.

Coordonatoarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19, Ninel Revenco, declară că moldovenii ar trebui să accepte orice vaccin disponibil în ziua imunizării și că deocamdată nu este posibil să alegem cu care anume vrem să fim imunizați.

„S-ar părea că avem multe vaccinuri, multe tipuri, dar nu putem alege. Ne vaccinăm cu cel care este astăzi în centrele de vaccinare. Vă recomand să nu refuzați, să vă vaccinați cu cel care vi se propune, asa o să vă protejați pe voi și pe cei din jur”, a declarat Ninel Revenco.

Campania de vaccinare în R. Moldova a început la data de 2 martie curent.

Cuvinte cheie:

vaccin , Moldova , coronavirus

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cucoara

Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
1203 locuitori

Cucoara este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cucoara și Chircani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cahul și la 155 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1203 oameni. Satul Cucoara a fost menționat documentar în anul 1856.

Citeşte mai departe