05 noiembrie 2018, 16:40 Realitatea moldovenească views 11077
Dodon a acordat distincții de stat unui grup de medici (Foto)
05 noiembrie 2018, 16:40 Realitatea moldovenească views 11077

Dodon a acordat distincții de stat unui grup de medici (Foto)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a mers în vizită la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie din Chișinău (IMSP), care de curînd a împlinit 60 de ani de la fondare.

Cu această ocazie, șeful statului a conferit Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie, „Ordinul Republicii".

Ordinul a fost acordat în semn de profundă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea ocrotirii sănătății, pentru profesionalismul manifestat de personalul medical la implementarea metodelor avansate de diagnostic și tratament și pentru contribuţie substanţială la pregătirea specialiştilor de înaltă calificare.

De asemenea, Igor Dodon a conferit distincții de stat, unui grup de lucrători medicali care activează în cadrul acestei instituții.

"Am mulţumit angajaților spitalului pentru devotamentul şi profesionalismul de care dau dovadă zilnic, pentru responsabilitatea asiduă şi pentru perseverenţă" a spus președintele.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , medic , distinctie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
747 locuitori

Hîrjauca este un sat și comună în raionul Călărași. Din componenţa comunei fac parte patru localităţi: Leordoaia, Hîrjauca, Mîndra, Palanca. Satul Hîrjauca se află la o distanță de 25 km de orașul Călărași și la 71 km de Chișinău. Localitatea este situată într-o zonă colinară din inima Codrilor și este una din principalele stațiuni balneologice din Republica Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 747 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hîrjauca datează din anul 1644.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.