22 septembrie 2018, 16:30 Realitatea moldovenească views 12540
Medalie de bronz și șase premii pentru Moldova la o olimpiadă internațională
22 septembrie 2018, 16:30 Realitatea moldovenească views 12540

Medalie de bronz și șase premii pentru Moldova la o olimpiadă internațională

Elevii din Republica Moldova au obținut o medalie de bronz și șase premii la Olimpiada Internațională la Limba Franceză, ediția a IV-a, desfășurată în perioada 15-19 septembrie 2018 la Ohrid, Republica Macedonia (FYROM).

La competiție au participat cca 30 de elevi din Albania, Bulgaria, Republica Macedonia (FYROM), Republica Moldova și România.

Echipa noastră a fost reprezentată de șase elevi, fiind condusă de doi profesori: Viorica Moloșniuc, doctor în filologie, conferențiar universitar, prodecan la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a USM, și Loreta Gafton, grad didactic superior, director adjunct la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu" din Chișinău.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , olimpiada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
2398 locuitori

Chiţcanii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chiţcanii Noi și Chiţcanii Vechi. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2398 de oameni. Satul Chiţcanii Vechi a fost menționat documentar în anul 1666 cu denumirea Piscani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.