13 august 2018, 16:25 Realitatea moldovenească views 8702
Încă un moldovean a decedat în urma accidentului grav din Kaluga
13 august 2018, 16:25 Realitatea moldovenească views 8702

Încă un moldovean a decedat în urma accidentului grav din Kaluga

Potrivit informațiilor IGSU al MAI colectate din cadrul Serviciului Consular al Republicii Moldova în Federația Rusă, un cetățean în vîrstă de 43 de ani al Republicii Moldova, care a avut de suferit în tragicul accident din regiunea Kaluga a decedat.

Persoana se afla în stare gravă la spital și nu a reușit să supraviețuiască. În acest context, ofițerii IGSU se vor deplasa astăzi în regiunea Kaluga, pentru efectuarea procedurilor necesare de repatriere a corpului neînsuflețit.

Autovehiculul specializat pentru transportarea corpurilor neînsuflețite de la compania contractată de Guvernul Republicii Moldova urmează să ajungă în Federația Rusă. Celelalte două persoane rămîn internate în spitalul din Rusia și vor continua tratamentul pînă cînd medicii vor permite externarea acestora.

Amintim că la data de 04 august 2018 în urma accidentului grav pe teriotoriul Federației Ruse șase cetățeni ai Republicii Moldova și-au pierdut inițial viața 6 persoane, iar alte 8 persoane au fost internate la spital cu diverse traumatisme. Săptămîna trecută cele șase cadavre și 5 persoane traumatizate au fost aduse acasă în Republica Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

accident , victorie , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3016 locuitori

Cotova este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cotova și Măcăreuca. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Drochia și la 186 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3016 oameni. Satul Cotova a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.