Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 769 Vizualizări

Igor Grosu invită diaspora la discuții


Foto: primul.md

Moldovenii stabiliți în Danemarca sînt invitați la o discuție în seara zilei de 7 septembrie, ora 18:00 la o discuție cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, care se află într-o vizită de lucru la Copenhaga.

Potrivit anunțului lui Grosu, întrevederea va avea loc la Aalborg University Copenhagen, A. C Meyers vænge 15, A. Conference room, 2450.

„În perioada pînă la 8 septembrie voi fi în vizită de lucru la Copenhaga. În contextul vizitei, invit moldovenii stabiliți în Danemarca la o discuție în seara zilei de 7 septembrie, ora 18:00. Întîlnirea va avea loc la Aalborg University Copenhagen, A. C Meyers vænge 15, A. Conference room, 2450 Copenhagen SV. sînteți așteptați cu drag”, se arată în anunțul lui Grosu.

Amintim că urmează să aibă mai multe întrevederi oficiale, inclusiv cu omologul său danez, Henrik Dam Kristensen și Majestatea Sa Regina Margareta a II-a a Danemarcei.

 

Cuvinte cheie:

Igor Grosu , diaspora , discuție

Localităţile Moldovei şi diasporei

Camencea

Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
956 locuitori

Camencea este un sat din cadrul comunei Donici, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Orhei și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 956 de oameni. Satul Camencea a fost menționat documentar în anul 1603.

Citeşte mai departe