Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Evenimente teatrale

eye 619 Vizualizări

Un spectacol de Alexandru Cozub va avea loc la Teatrul Național ”Mihai Eminescu”


Foto: facebook.com/Teatrul.Mihai.Eminescu.MD

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va prezenta joi, 23 iunie, la ora 18.00, spectacolul ”Frunze de dor”, după romanul omonim de Ion Druță, în regia lui Alexandru Cozub.

În aceeași zi, la ora 18.30, Teatrul ”Luceafărul” își așteaptă publicul la spectacolul ”Fazanul” de Georges Feydeau, în regia lui Slava Sambriș și la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – la spectacolul ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca.

Vineri, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc spectacolul ”Aveți ceva de declarat?”, montat de Petru Hadîrcă după piesa “Puricele în ureche”, scrisă de comediograful francez Georges Feydeau, iar la 18.30, la Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul ”Fazanul”.

 

Localităţile Moldovei şi diasporei

Popovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
6 locuitori

Popovca este un sat din cadrul comunei Lingura, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Popovca a fost înființat în anul 1911.

Citeşte mai departe