Mergi spre compartimentul: Copiilor
29 mai 2019, 12:45 Copiilor views 17699
O copiliță din Moldova a făcut senzație la Campionatul Mondial de dans
29 mai 2019, 12:45 Copiilor views 17699

O copiliță din Moldova a făcut senzație la Campionatul Mondial de dans

Imaginea Republicii Moldova a fost reprezentată cu succes de către Mira Iasîbaş – o tînără talentată, cu rădăcini din Găgăuzia.

Mira a cîştigat locul I la Campionatul Mondial „DanceStar ESDU", care s-a desfăşurat în Croaţia, scrie moldova9.com.

Miroslava este dansatoare în trupa de dans pentru copii „Bravissimo", condus de coregrafa Snejana Apostol.

„Campionatul Mondial este întotdeauna un lucru serios şi trebuie să avem o atitudine pe măsură. Aceasta este o victorie bine meritată. Ne-am pregătit mult pentru acest concurs. Şi rezultatele noastre se văd şi sînt apreciate pe scenele lumii", a declarat Snejana Apostol.

Mira are doar cinci ani şi reuşeşte să se impună ca o adevărată campioană. Ea este cea mai mică din trupa ei de dans, unde sînt copii de 9-10 ani.

„Niciodată nu obosim să mergem la antrenamente, iar în zilele cînd nu le avem, atunci Mira poate să facă exerciţii la terenul de joacă din curtea casei sau în parc. Evident că Mira îşi doreşte să se joace cu copiii de vîrsta ei, dar noi am învăţat să prioritizăm lucrurile. Mulţi spun că încercăm astfel să-i privăm de copilărie. Nu sînt de acord cu asta. Fiecare copil este individual. E şi normal că trebuie să se joace, să se odihnească, dar pentru a reuşi ceva în viaţă, din frageda copilărie trebuie să ştie să muncească şi să-şi şlefuiască talentul", a spus Natalia Iasîbaş, mama Miroslavei.

Pe lîngă faptul că Mira este o campioană adevărată, fata de doar cinci ani a devenit anul trecut şi Mini Miss Moldova. Frumoasa Mira se ocupă cu modellingul deja de trei ani de zile.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Dansuri , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1 locuitor

Cuconeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Cuconeştii Noi, raionul Edineţ. Satul se află la o distanță de 30 km de oraşul Edineţ, 38 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului este reprezentată de o singură persoană. Prima menţionare documentară a satului Cuconeşti datează din anii 1606-1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.