Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 aprilie 2021, 17:00 Diaspora moldovenească views 4848
Moldovenii în Rusia. Migranții ilegali din CSI au fost avertizați cu expulzarea
16 aprilie 2021, 17:00 Diaspora moldovenească views 4848

Moldovenii în Rusia. Migranții ilegali din CSI au fost avertizați cu expulzarea

Ministrul adjunct al Aafcerilor Interne al Rusiei, Alexandr Gorovoi, a avertizat migranții ilegali cu privire la expulzarea din Rusia, cerînd ca reprezentanții țărilor CSI să controleze situația în mod independent. Despre acest lucru a anunțat TASS.

Potrivit ministerului, în Rusia se află ilegal mai mult de 300 de mii de cetățeni din Uzbekistan, mai mult de 200 de mii de originari din Tadjikistan, precum și sute de mii de migranți din Ucraina, Moldova, Azerbaidjan, Armenia, Kîrgîzstan și Kazahstan.

Gorovoi a remarcat faptul că începînd cu 18 martie, Ministerul Afacerilor Interne a oprit în totalitate practica aplicării legii pentru nativii din țările CSI pentru încălcarea regimurilor de migrație, cu toate acestea, dacă numărul lor nu se va reduce pînă la 15 iunie, atunci contravenienții vor fi pedepsiți, în special, aceștia riscă să fie expulzați din țară și impusă interdicția de intrare în Rusia.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

migranți , Rusia , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
509 locuitori

Bogdăneşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Grimeşti, Bezeda și Bogdăneşti. Satul Bogdăneşti este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni, la 27 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 250 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 509 oameni. Satul Bogdăneşti din ţinutul Hotin este atestat documentar între anii 1580-1581.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.