Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 495 Vizualizări

Noi reguli de intrare în Grecia


Persoanele care călătoresc în Grecia vor avea nevoie, începînd de luni, de un test PCR sau un test rapid negativ pentru COVID-19 înainte de intrarea în țară, din cauza înrăutăţirii situaţiei legate de coronavirus.

Această cerinţă se aplică tuturor călătorilor cu vîrsta de 5 ani şi peste care sosesc în Grecia începînd de luni de la ora 06:00 (04:00 GMT), indiferent dacă sînt sau nu vaccinaţi, relatează DPA, transmite Digi24.ro.

Testul PCR negativ nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore, iar testul rapid nu trebuie să fie mai vechi de 24 de ore în momentul sosirii.

Această reglementare se va aplica iniţial pînă la 24 ianuarie, a anunţat duminică Autoritatea Aviaţiei Civile şi a Frontierelor Terestre.

De asemenea, călătorii care se îndreaptă spre Grecia trebuie în continuare să completeze formularul de localizare înainte de a începe călătoria.

În Grecia, numărul de infecţii cu coronavirus a crescut rapid în ultimele zile. Aproximativ 35.000 de cazuri noi sînt înregistrate în fiecare zi în această ţară cu aproape 11 milioane de locuitori.

Cuvinte cheie:

Grecia , calatorie , coronavirus

Localităţile Moldovei şi diasporei

Mihăileni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
4465 locuitori

Mihăileni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Mihăileni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4465 locuitori. Satul Mihăileni a fost menționat documentar în anul 1431.

Citeşte mai departe