Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 1117 Vizualizări

Moldovenii vor putea călători fără vize în Brazilia


Vești pozitive. În curînd, moldoveni ar putea călători fără vize în Brazilia.

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în SUA, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Potrivit informației, Senatul Braziliei a ratificat Acordul între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Federative privind abolirea vizelor de scurtă şedere pentru titularii paşapoartelor ordinare, semnat la Chişinău la 09.12.2013.

”Parlamentul Republicii Moldova a ratificat acest Acord prin Legea nr. 15 din 27.02.2014.

Astfel, Acordul va intra în vigoare după 90 (nouăzeci) de zile de la data recepţionării notificării părții braziliene în scris prin canale diplomatice despre îndeplinirea procedurilor sale interne.

Aducem sincere mulțumiri și aprecieri Consulului Onorific al Republicii Moldova în Brazilia Flavio Mendes Bitelman pentru implicare!”, se arată în mesajul ambasadei.

Cuvinte cheie:

Moldova , Brazilia , viza

Localităţile Moldovei şi diasporei

Dărcăuţii Noi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1948
Populația:
1 locuitor

Dărcăuţii Noi este un cătun din cadrul comunei Dărcăuţi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, în cătun locuia o singură persoană. Cătunul Dărcăuţii Noi a fost înființat în anul 1948.

Citeşte mai departe