Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 791 Vizualizări

Zborurile pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, reluate. Detaliile oferite de Ambasada R. Moldova în Israel


Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță despre reluarea zborurilor pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău. Astfel, pentru săptămîna curentă sînt planificate trei zboruri – 18 mai, 19 mai, 20 mai 2021.

Conform reprezentanților ambasadei, cetățenii Republicii Moldova care intenționează să părăsească Statul Israel trebuie să prezinte la aeroport testul PCR covid-19 negativ.

Pentru a beneficia de testare la Aeroportul Ben Gurion cu 72 înainte de plecare din Statul Israel, moldovenii se pot programa online pentru acest serviciu la adresa electronică Check2fly.

De asemenea, atenționăm că la plecare din Statul Israel, rămîne obligatorie îndeplinirea formularului de ieșire, care poate fi găsit pe link-ul – bit.ly.

Misiunea diplomatică mai precizează că pentru a fi la curent cu ultimele schimbări în documentația necesară cetățenii pot accesa pagina electronică TravelDoc.

De la începerea ostilităţilor, la 10 mai, 200 de palestinieni au fost ucişi în Fîşia Gaza, dintre care cel puţin 59 de copii, şi peste 1.300 de răniţi, potrivit unui bilanţ palestinian, citat de AFP.

Pe partea israeliană, zece persoane au fost ucise, printre care un copil, şi 294 rănite după tiruri de rachete.

Cuvinte cheie:

Israel , conflict , Cursă

Localităţile Moldovei şi diasporei

Parcani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
979 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Parcani și Voloave. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Soroca și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 979 de oameni. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1610.

Citeşte mai departe