Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
01 februarie 2021, 09:30 Natura şi turismul views 2734
Mare atenție la drum! A fost anunțat un nou cod galben în toată republica
01 februarie 2021, 09:30 Natura şi turismul views 2734

Mare atenție la drum! A fost anunțat un nou cod galben în toată republica

Șoferii, dar și pietonii, trebuie să fie foarte prudenți astăzi, pentru că în toată republica este valabilă o avertizare meteorologică.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi în țară vor cădea precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță cu trecere în ploaie, iar în rezultat se va forma polei, iar pe drumuri ghețuș.

Totodată, meteorologii prognozează o ușoară încălzire a vremii la mijlocul săptămînii, însă spre weekendul următor vremea se va răci iar și vor cădea precipitații din nou.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

meteo , Cod Galben

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1837
Populația:
1476 locuitori

Alexăndreni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Heciul Vechi, Țipletești, Țiplești, Alexăndreni, Grigorești. Localitatea este situată pe malul stîng al rîului Răut, la 46 km de oraşul Sîngerei şi la 148 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Alexăndreni a fost întemeiat în anul 1837.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.