Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
26 ianuarie 2021, 11:45 Natura şi turismul views 3140
Care sînt condițiile de călătorie în SUA cu avionul?
26 ianuarie 2021, 11:45 Natura şi turismul views 3140

Care sînt condițiile de călătorie în SUA cu avionul?

Începînd cu 26 ianuarie, toți pasagerii cu vîrsta de peste doi ani, care intenționează să călătorească în SUA pe cale aeriană, trebuie să prezinte un rezultat negativ la testul COVID-19 efectuat nu mai devreme de trei zile de la data călătoriei.

O alternativă este prezentarea documentației privind recuperarea de COVID-19 în 90 de zile anterioare călătoriei. Precizările în acest context sînt făcute de către Ambasada SUA la Chișinău, transmite IPN.

Totodată, Ambasada Republicii Moldova în SUA menționează că persoanelor care intenționează să călătorească în SUA pe cale aeriană și care nu vor fi în măsură să prezinte un test cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum trei zile înainte de zbor, nu li se va permite îmbarcarea.

Dovada rezultatului testului de laborator va fi prezentată în formă scrisă pe suport de hîrtie sau în format electronic.

Persoanelor care dețin o viză pentru Statele Unite și care sînt în interiorul sau în afara Uniunii Europene nu le este permisă tranzitarea aeroporturilor din spațiul Schengen, precum și din Marea Britanie sau Irlanda, în drum spre Statele Unite. Tranzitarea acestora supune călătorii restricțiilor de călătorie. Restricțiile respective nu se aplică cetățenilor americani sau rezidenților permanenți legali, deținători ai green card.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

SUA , calatorie , avion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1838
Populația:
1825 locuitori

Vertiujeni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Vertiujeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 42 de km Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1825 de oameni. Satul Vertiujeni a fost întemeiat în anul 1838.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.