Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
14 decembrie 2019, 09:30 Natura şi turismul views 3725
Meteorologii prognozează un sfîrşit de săptămînă cald şi ploios
14 decembrie 2019, 09:30 Natura şi turismul views 3725

Meteorologii prognozează un sfîrşit de săptămînă cald şi ploios

Vreme ploioasă, cu temperaturi primăvăratice, prognozează Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS)pentru acest sfârşit de săptămână, transmite MOLDPRES.

Conform meteorologilor, vineri şi sâmbătă, 14-15 decembrie, pe întreg teritoriul ţării, maximele termice vor ajunge până la 13 grade Celsius, ziua. În timpul nopţii, termometrele vor indica până la 6 grade, mai frig fiind tradiţional la nord.

De asemenea, în acest weekend se aşteaptă ploi, la care speră încă din toamnă agricultorii. Precipitaţii mai intense sunt posibile duminică, în toată ţara, însă la sud vor începe de sâmbătă.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

meteo , prognoza , ploi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1855
Populația:
1328 locuitori

Alexăndreni este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 5 km de oraşul Edineţ, la 14 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1328 de locuitori. Satul Alexăndreni este atestat documentar în anul 1855.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.