Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
04 ianuarie 2020, 17:00 Sărbători şi obiceiuri views 5698
Crăciunul, perioada bucuriilor și speranțelor și a zîmbetelor de copii
04 ianuarie 2020, 17:00 Sărbători şi obiceiuri views 5698

Crăciunul, perioada bucuriilor și speranțelor și a zîmbetelor de copii

De sărbători, toate drumurile duc acasă! Acolo ne simțim cel mai bine, avîndu-i pe cei dragi aproape. Asta mărturisește și eroina de astăzi a campaniei „Amintiri din copilărie” lansată de portalul de știri Noi.md.

Crăciunul, perioada bucuriilor și speranțelor și a zîmbetelor de copii​
Crăciunul pentru mine are de fiecare dată o importanță aparte. Mai ales că, de cînd eram mică mă visam în fața unui microfon, cîntînd pe scena. Mai mulți ani la rînd. în scrisoarea pentru Moș Crăciun, ceream un singur cadou și anume o ionică cu microfon care sa mă ajute să îmi cresc talentul care credeam că îl am.
Mama de fiecare dată îmi amintea că Moșul este cam sărac și nu crede că va avea de unde să îmi cumpere ionica mult dorită.
Cu toate astea, eu credeam că într-o zi voi avea acea ionică cu microfon. Anii au trecut, eu am crescut iar visul meu copilăresc s-a împlinit.
Unica diferență este. că am primit nu un microfon la care să pot cînta, dar în fața căruia vorbesc zi de zi cu radioascultătorii mei.
Acumînțeleg, deși pe atunci Moșul meu era sărac și nu avea bani pentru ionică, el i-a adunat an de an pentru ca să îmi aducă în dar cea mai frumoasă profesie la care nici nu visam.
Cu drag al tău Crainic misterios!

 

Fii eroul Noi.md cu o amintire din copilărie. Te încurajăm să ne povestești​ și tu istoria ta de Crăciun.

O poți face pe adresa electronică editor@noi.md sau Facebook.com/NOI.md/, dar și Facebook.com/EchipaNOI.md/. Așteptăm cu drag istorioara ta!

La fel, poți publica istorioara pe paginaa ta, utilizînd hashtag #Noi_challenge.

Dar, cel mai important, dacă crezi că ai o istorie interesantă și nu dorești să îți divulgi identitatea, noi îți asigurăm acest secret, este nevoie doar să menționezi acest lucru.

Toate istoriile le poți citi aici.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Crăciunul , cadouri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
534 locuitori

Beloci este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 128 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 534 de oameni. Satul Beloci a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.