|
REŢETA ZILEI: Crap în făină de porumb
Mod de preparare:
Crapul se curăţă şi se taie felii, se presară cu sare şi piper, se trece prin făină de porumb, se rumeneşte în ulei călit şi se coace la cuptor pînă este gata. Peştele se serveşte cu ceapă pane, "urs" din mămăligă cu brînză şi cu mujdei.
Prepararea cepei pane: Ceapa se taie inele, se trece prin faină de grîu şi se prăjeşte într-o cantitate mare de ulei călit.
Ingrediente:
- 1 crap mijlociu,
- ½ pahar făină de porumb,
- ½ pahar ulei,
- sare,
- piper negru măcinat.
Pentru ceapă pane:
- 1 ceapă,
- 1 lingură făină de grîu,
- ½ pahar ulei.
- Un moldovean a decedat în SUA după ce a fost electrocutat de polițiști. Precizările MAE
- Veste bună pentru moldovenii în Spania
- Regim liberalizat de vize pentru traficul de mărfuri: cu cine a convenit acest lucru Ucraina
- Regimul liberalizat de vize cu Republica Ecuador a fost anulat
- Proiectul Moldovenii.md împlinește 13 ani
- Un angajat al ambasadei Republicii Moldova în Rusia a fost declarat persona non grata
- Valea Surselor și complexul megalitic misterios (+Foto)
- Sare și saună: rețetă simplă și eficientă pentru îmbunătățirea sănătății.
- Poporul care nu cunoaște bolile
- Îmi iubesc foarte mult casa de la țară!
- Oamenii de știință de la Stanford au declarat că au inventat o metodă de creare a unui om artificial
- Cutele de viespi în medicina tradițională
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1522
- Populația:
- 263 locuitori
Buciuşca este un sat din cadrul comunei Saharna Nouă, raionul Rezina. Satul Buciuşca este amplasat pe malul drept al rîului Nistru, este situat la o distanță de 22 km de oraşul Rezina şi la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1522.
Comentarii
(0)