Mergi spre compartimentul: Costumul popular
22 septembrie 2015, 12:17 Costumul popular views 10070
A fost lansată o linie de fustițe dedicată drapelului Republicii Moldova
22 septembrie 2015, 12:17 Costumul popular views 10070

A fost lansată o linie de fustițe dedicată drapelului Republicii Moldova

Modelele care au reprezentat fustele au fost jurnaliste, interprete și modele profesioniste!

Fustițele "Tricolor" au fost prezentate împreună cu bluzele unui alt producător autohton - Nanetty. Toate articolele vestimentare au fost realizate în câteva zile.

La eveniment au fost prezentate fustițe pentru oficiu, de seară, pentru evenimente speciale, dar și pentru facultate sau ieșiri cu prietenii.

Evenimentul a fost lansat oficial de Adrian Ursu cu o interpretare emoționantă, sută la sută live cu piesa "Mi-e dor de casa me", care a trezit multe emoții în sală. Invitații s-au delectat cu muzică de nai, iar după defilare, faimoasa soprană Olga Busuioc, interpreta Cristina Scarlat și Stela Botez au cântat piese patriotice fiind acompaniate de pianistă. A fost o supriză muzicală extraordinară, iar sala nu-și putea aduna lacrimile! Decorul a fost în nuanțe tricolor, chiar și lumânări au fost frumos sculptate în culorile drapelului.

Printre invitații de onoare al evenimentului a fost și ministrul tineretului Loreta Handrabura.

Organizatoarea și designer-ul fustițelor, Nicoleta Sergentu, susține: "Colecția este realizată cu mămica mea, Rodica Surlaru. Datorită ei, putem admira aceste capodopere. A fost un eveniment extraordinar, unde am adunat oameni care nu doar prin vorbe își iubesc țara. Mi-aș dori după seara aceasta și un festival al tricolorului, pentru că trebuie să-l onorăm! Țin să mulțumesc și gazdei acestui eveniment, restaurantului Garden".

Sursa: www.allfun.md

Cuvinte cheie:

drapel , Moldova , moda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
2472 locuitori

Balasineşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Satul este situat pe valea rîului Vilia, la 15 km de staţia calea ferată Lipcani, la 18 km sud-vest de oraşul Briceni, la 38 km de oraşul Edineţ şi la 235 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2472 de oameni. Prima atestare documentară a satului Balasineşti din ţinutul Hotin datează din octombrie 1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.