Mergi spre compartimentul: Costumul popular
16 martie 2015, 11:18 Costumul popular views 13638
Chișinăul a găzduit Fashion show 2015
Foto: facebook.com
16 martie 2015, 11:18 Costumul popular views 13638

Chișinăul a găzduit Fashion show 2015

Amploare de eleganță, stil și bun gust. A devenit o tradiție ca la început de primăvară designerii autohtoni să demonstreze tot ce au mai bun. Ajuns la cea de a VII-a ediție, evenimentul tradițional DIN INIMĂ Fashion Walk ia amploare, devenind Fashion Weekend.

Astfel, pe 14 și 15 martie, începând cu ora 17.00 la Sala cu Orgă cele mai cunoscute branduri din Moldova, adunate sub sigla „Din Inimă" își prezintă în exclusivitate colecțiile de primăvară.

Evenimentul a adunat oficiali, vedete, actori și jurnaliști care au defilat pe podium în ținute sută la sută autohtone. Designerii autohtoni au prezentat colecțiile de primăvară-vară, destinate atât pentru copii, cât și femei și bărbați. În cadrul evenimentului, circa 150 de personalități vor defila în creațiile a 33 de designeri autohtoni, precum și ale tinerilor designeri talentați.

În prima zi, 16 designeri autohtoni și-au prezentat colecţii prêt-à-porter primăvară-vară, rochii de seară, ținute office etc. Printre aceste branduri se numără Khéops, Goreea, Lia Fia, Nanetty&Hîncu, Georgette, Sekana, Maicom, Sandi, Divero etc.

Evenimentul este organizat de către Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), în parteneriat cu Asociaţia Femeilor Antreprenoare din Moldova (‪AFAM) şi susţineţerea USAID CEED II, sub patronajul Ministerului Culturii. Ca şi la fiecare ediţie, DIN INIMĂ Fashion Walk este organizat cu susţinerea Primei Doamne, Margareta Timofti.

(FOTO facebook.com fashionguide.md, Ana Ciorici, Doina Popov, Galina RotaruSunCommunications)

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

moda , moldovenii , industrie , designer

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
341 locuitori

Cureşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Şolcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 341 de oameni. Satul Cureşniţa Nouă a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.