Mergi spre compartimentul: Costumul popular
31 decembrie 2020, 17:20 Costumul popular views 30826
Top 5 tinute pentru seara de Revelion
Foto: libertatea.ro
31 decembrie 2020, 17:20 Costumul popular views 30826

Top 5 tinute pentru seara de Revelion

Se spune ca daca in seara dintre ani porti cele mai alese haine si bijuterii, atunci vei avea un an bogat. Nu stim cat de adevarat este, dar daca iti place stilul elegant, atunci nu va fi o problema pentru tine sa porti cele mai alese tinute.

Fie ca mergi la o petrecere cu prietenii sau vei sta acasa, cu familia, tinuta pentru Anul Nou trebuie sa fie totusi una speciala. Nu se cuvine sa te prinda miezul noptii in pijamale sau haine de casa, complet nearanjata.

Astfel ca, ne-am gandit sa iti prezentam 5 articole vestimentare alese de pe Breslo.ro, pe care sa le porti cu succes in seara de Revelion.

Rochia cu imprimeu

Daca iti vei petrecere Revelionul la un restaurant select, atunci iti va trebui o rochie eleganta, cu o croiala feminina, care sa-ti puna in evidenta trupul. Noi am ales rochia cu imprimeu frontal.

Rochia eleganta, din tafta aramie

O rochie eleganta si foarte chic, perfecta pentru petrecerile din cadrul unui club select. Vestea buna este ca se poate crea pe orice marime si culoare, asa ca nu ezita sa ii scrii vanzatorului ideile tale.

Rochie neagra, cu lant argintiu

O rochie perfecta pentru cele care nu sunt adeptele culorilor sau hainelor stramte pe corp. Este o rochie eleganta, pentru o doamna care iubeste astfel de tinute, nu foarte indrazneste.

Rochiile in culori vibrante

Cu o croiala usor vintage, in culori vibrante, aceste rochii nu vor ramane neobservate in seara de Revelion. Accesorizate pe masura, dar nu in exces, tinuta va parea desprinsa din revistele de moda.

Rochia provocatoare va atrage priviri

Stramta pe corp, din catifea, cu bust din dantela, o astfel de rochie va atrage toate privirile. Rochia se muleaza perfect pe formele tale si iti confera o imagine rafinata si provocatoare.

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

sarbatoare , sfat , Anul Nou , tinuta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1631
Populația:
3964 locuitori

Şuri este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Șuri și Șurii Noi. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3964 de oameni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Drochia și la 189 km de Chișinău. Satul Șuri a fost menționat documentar în anul 1631.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.