Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Cultura

eye 620 Vizualizări

Un spectacol de Alexandru Cozub va avea loc la Teatrul Național ”Mihai Eminescu”


Foto: facebook.com/Teatrul.Mihai.Eminescu.MD

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va prezenta joi, 23 iunie, la ora 18.00, spectacolul ”Frunze de dor”, după romanul omonim de Ion Druță, în regia lui Alexandru Cozub.

În aceeași zi, la ora 18.30, Teatrul ”Luceafărul” își așteaptă publicul la spectacolul ”Fazanul” de Georges Feydeau, în regia lui Slava Sambriș și la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – la spectacolul ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca.

Vineri, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc spectacolul ”Aveți ceva de declarat?”, montat de Petru Hadîrcă după piesa “Puricele în ureche”, scrisă de comediograful francez Georges Feydeau, iar la 18.30, la Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul ”Fazanul”.

 

Localităţile Moldovei şi diasporei

Lunga

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1980 locuitori

Lunga este un sat şi comună din raionul Floreşti. Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, satul se află la distanța de 8 km de orașul Florești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1980 de oameni. Satul Lunga a fost întemeiat în secolul XX.

Citeşte mai departe