Mergi spre compartimentul: Cultura
21 noiembrie 2018, 17:00 Cultura views 12130
Baletul Național
21 noiembrie 2018, 17:00 Cultura views 12130

Baletul Național "Joc” organizează un spectacol în memoria lui Vladimir Curbet

Un an fără maestrul Vladimir Curbet! Baletul Național Joc vine să aducă un omagiu celui mai mare coregraf națională cu un spectacol de colecție: „În Memorial: Vladimir Curbet – TESTAMENTAR.”

Concertul va avea loc pe data de 13 decembrie la Palatul Național "Nicolae Sulac". În program spectatorii vor avea ocazia să admire cele mai importante creații coregrafice ale maestrului.

Directorul artistic al ansamblului „Joc”, Vladimir Curbet, s-a stins din viață în urma unei probleme cardiace. Acesta și-a dedicat întreaga viață artei dansului, ducînd faima Republicii Moldova în întreaga lume. 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1661
Populația:
739 locuitori

Iorjniţa este un sat din cadrul comunei Cosăuţi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 739 de oameni. Satul Iorjnița a fost menționat documentar în anul 1661.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.