Show news from...

eye 6933 Views

Drumurile locale din nordul ţării rămîn blocate


Foto: antena3.ro 

Autorităţile anunţă că 8 localităţi din raionul Făleşti sînt blocate din cauza zăpezii. În sudul tării, mai multe sate au rămas fără curent electric, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, drumurile din localităţile Catranîc, Călineşti, Chetriş, Igorovca, Pîrliţa, Sărata Veche, Taxobeni şi Scumpia din raionul Făleşti sînt înzăpezite din cauza viscolului.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale a anunţat că în sudul ţării, în raionul Cantemir, Leova şi Comrat, şase localităţi au rămas fără curent electric din cauza condiţiilor meteorologice.

Aceeaşi sursă a declarat pentru agentie că, în raionul Ungheni, un camion şi două microbuze au rămas blocate în zăpadă. Autorităţile au intervenit pentru salvarea şoferilor, care sînt în afara oricărui pericol.

Noaptea trecută, din cauza viscolului, mai multe drumuri locale din nordul şi din centru ţării au rămas înzăpezite, iar în cîteva sate s-a înrtrerupt conexiunea la curentul electric, notează MOLDPRES.

Keywords:

localitati , meteo , drum , avertizare , zapada

Settlements of Moldova and Diaspora

Teleşeuca Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
211 locuitori

Teleşeuca Nouă este un sat din cadrul comunei Teleşeuca, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Dondușeni și la 201 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 211 oameni. Satul Teleşeuca Nouă a fost menționat documentar în anul 1897.

Read more