22 june 2012, 10:00 Contests, exhibitions, projects views 7850
22 june 2012, 10:00 Contests, exhibitions, projects views 7850

A început amenajarea zonei de odihnă la Donduşeni

Primăria oraşului Donduşeni a început să amenajeze zona de odihnă. Au fost instalate lăzi pentru gunoi lîngă terenul de minifotbal unde se adună mult tineret. Cu toate acestea, locuitorii oraşului nu au speranţa că de acum înainte va fi mai puţin gunoi.

Primăria oraşului a declarat război nu numai gunoiului din zona de odihnă, dar şi buruienilor care au crescut aici din abundenţă. A fost încheiat un contract cu Societatea pe Acţiuni „Drumuri-Donduşeni”, care a repartizat un tractor-cositoare şi coseşte buruienile. Potrivit lui Simion Rotaru, primarul oraşului, cu aceasta lucrările de amenajare nu se vor termina. În continuare administraţia orasului va instala un container şi lăzi pentru gunoi de-a lungul cărărilor şi trotuarelor. A rămas numai ca donduşenenii să le folosească după destinaţie.

 

 

Sursa:  tvtvd.3dn.ru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
6 locuitori

Popovca este un sat din cadrul comunei Lingura, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Popovca a fost înființat în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.