06 march 2017, 12:00 Contests, exhibitions, projects views 9979
La Dondușeni a fost inaugurată grădinița „Luceafărul” (Foto)
06 march 2017, 12:00 Contests, exhibitions, projects views 9979

La Dondușeni a fost inaugurată grădinița „Luceafărul” (Foto)

De ziua internațională a copiilor, a fost inaugurată grădinița „Luceafărul" din orașul, renovată cu suportul Germaniei, prin intermediul Fondului de Investiții Sociale din Moldova.

Vice-Ambasadorul Germaniei în Moldova, Florian Seitz, reprezentantul în RM a KfW, Sergiu Guțu și directorul executiv FISM, Mircea Eșanu, au participat joi, 1 iunie 2017, la inaugurarea grădiniței „Luceafărul" din orașul Dondușeni, renovată cu susținerea financiară a Germaniei, în cadrul proiectului „Infrastructură socială și eficiență energetică", gestionat de FISM.

La eveniment au fost prezenți și vicepreședintele raionului, Valeriu Casap; primarul orașului Dondușeni, Ivan Belciug; personalul grădiniței, părinți și copii. În cadrul evenimentului, cei mici au prezentat pentru oaspeți un program artistic.

Keywords:

grădiniţa , Dondușeni

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1583
Populația:
167 locuitori

Unteni este un sat din cadrul comunei Horeşti, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Fălești și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 167 de oameni. Satul Unteni a fost menționat documentar în anul 1583.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.