10 january 2015, 09:28 views 8827
Itinerar modificat la traversarea frontierei prin punctul de trecere Palanca
10 january 2015, 09:28 views 8827

Itinerar modificat la traversarea frontierei prin punctul de trecere Palanca

În legătură cu planificarea unor lucrări de reparație a podului din satul Maiaki, Ucraina, în perioada 1 – 11 octombrie a.c., vor fi operate noi direcții de deplasare prin punctul de trecere Palanca - Maiaki-Udobnoe". Astfel, la solicitarea acordului din partea autorităţii de frontieră ucrainene, fluxul de călători va fi redirecţionat prin punctul de trecere „Udobnoe" , iar camioanele marfare vor trece frontiera prin punctul de trecere „Tudora-Starokazacie".

Rugăm participanții la traficul transfrontalier, care pleacă sau tranzitează Ucraina prin punctul de trecere „Palanca", să prezinte atitudine conștiincioasă la noile modificări de deplasare.

Source: www.noi.md

Keywords:

frontiera , Ucraina , reparatie , pod

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
343 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Hincăuţi, raionul Edineţ. Satul este situat la o distanţă de 22 km de orașul Edineț și la 22 km de stația de cale ferată Rediul Mare. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 343 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1915. La 1 km spre nord de satul Poiana se află parcul Hincăuți, fondat la începutul secolului XX, pe o suprafață de 27 ha.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.