09 august 2022, 09:30 Music from the movies views 1736
Sturza: „Irina Vlah ar putea fi ambasadorul Moldovei în Turcia”
Photo: stiri.md
09 august 2022, 09:30 Music from the movies views 1736

Sturza: „Irina Vlah ar putea fi ambasadorul Moldovei în Turcia”

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, crede că Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah intenționează să se lanseze în politică la nivel național, deoarece în jumătate de an ea nu va mai putea candida la funcția de bașcan al autonomiei. Totodată, potrivit lui Sturza, ea ar putea fi numită în funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Turcia.

O astfel de opinie Ion Sturza a exprimat în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Radio Vocea Basarabiei.

”În jumătate de an Irina Vlah va fi o persoană privată. Ea nu mai poate candida la funcția de bașcan și acolo deja se prefigurează armatele. Cineva încearcă de la Chișinău s-o convingă că s-ar putea lansa ca un politician la nivel național. Este curtată de un partiduț politic, de un fost prim-ministru. Au o strategie comună de comunicare, au același comunicator, dar asta este o pistă falsă. Eu i-aș promite doamnei Vlah un post de ambasador în Turcia și l-aș aduce și l-aș promova în calitate de bașcan pe domnul Croitor care este acum ambasador în Turcia”, a spus Ion Sturza.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
1843 locuitori

Todireşti este un sat din cadrul comunei Chetrosu, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1843 de oameni. Satul Todireşti a fost menționat documentar în anul 1627.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.