22 july 2022, 16:45 Rock music views 1675
Sandu, despre declarația lui Ignatiev:
Photo: ria.ru
22 july 2022, 16:45 Rock music views 1675

Sandu, despre declarația lui Ignatiev: "Toată lumea trebuie să respecte granițele Moldovei"

Președintele Moldovei, Maia Sandu, a comentat declarația așa-numitului ministru al Afacerilor Externe al autoproclamatei RMN, Vitalie Ignatiev, precum că "scopul Transnistriei este independența cu alipirea liberă ulterioară la Federația Rusă".

"Sperăm că într-o bună zi astfel de declarații nu vor mai fi posibile", a spus Sandu.

"Auzim asta de zeci de ani. Noi avem un singur răspuns la astfel de declarații: toți trebuie să respecte granițele Republicii Moldova. Soluționarea conflictului trebuie să fie pașnică, dar cu respectarea frontierelor recunoscute internațional ale Republicii Moldova, cu respectarea suveranității și unității țării noastre. Am auzit multe declarații și toate aveau cam același sens. Sperăm că într-o bună zi astfel de declarații nu vor mai fi posibile", a spus ea.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1507
Populația:
396 locuitori

Larga Veche este un sat din cadrul comunei Larga Nouă, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 396 de oameni. Satul Larga Veche a fost menționat documentar în anul 1507.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.