14 november 2022, 15:00 views 2368
Partidul condus de Chicu și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al capitalei
14 november 2022, 15:00 views 2368

Partidul condus de Chicu și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al capitalei

Anatol Usatîi este candidatul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut în această seară, 13 noiembrie, de liderul formațiunii, Ion Chicu.

Potrivit fostului prim-ministru, decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PDCM din 12 noiembrie 2022.

„S-a decis ca
1.Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei va participa la alegerile generale locale din Republica Moldova din anul 2023;
2. Dl Anatol Usatîi, vicepreședinte PDCM, ex-ministru al Economiei și Infrastructurii, a fost aprobat în calitate de candidat al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei la funcția de Primar General al mun. Chișinău”, a scris Ion Chicu într-o postare.

Source: noi.md

Keywords:

Ion Chicu , primar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1284 locuitori

Lingura este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crăciun, Lingura și Popovca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1284 de oameni. Satul Lingura a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.