13 october 2021, 10:30 views 1656
Compensații pentru căldură la Chișinău
13 october 2021, 10:30 views 1656

Compensații pentru căldură la Chișinău

Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit astăzi în ședință, unde a votat regulamentul privind acordarea ajutorului financiar pentru categoriile defavorizate de locuitori ai municipiului Chișinău. Astfel, familiile cu venituri mici din Capitală vor putea beneficia de compensații pentru căldură.

Șeful Direcției generale locativ comunale Ion Burdiumov a declarat că pentru sezonul rece al acestui an este planificat ajutor financiar pentru 21 500 de locuitori ai Capitalei. Astfel, vor fi alocate 52 de milioane de lei în acest sens. Astfel, fiecare beneficiar va primi o compensație de peste 2 400 de lei, transmite sputnik.md.

Totodată, Burdiumov a precizat că persoanele care au beneficiat anul trecut de compensații pentru căldură, în acest an la fel vor putea beneficia, fără să depună din nou cerere.

„Comisiile speciale din cadrul preturilor vor verifica dosarele beneficiarilor care vor primi acest ajutor", a menționat Ion Burdiumov.

Source: sputnik.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
333 locuitori

Pripiceni-Curchi este un sat din cadrul comunei Pripiceni-Răzeşi, raionul Rezina. Satul Pripiceni-Curchi este situat la o distanță de 23 km de orașul Rezina și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 333 de oameni. Satul a fost înființat în anul 1810.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.