Show news from...

eye 581 Views

O porțiune a străzii Alexandru cel Bun din capitală, închisă


Photo: newsmaker.md

În perioada 29 iulie – 8 august este suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Serghei Lazo, sectorul Centru al capitalei. Măsura este luată pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct și canalizare.

În această perioadă, microbuzele nr.103, 108, 171, 174 și 188 vor avea traseul modificat și vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Sfatul Țării, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, între 29 iulie și 8 august va fi sistat traficul rutier pe aceeași stradă, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Bulgară. În perioada 29 iulie – 15 august sînt anunțate restricții de trafic pe str. Alexandru cel Bun, la intersecția cu str. Bulgară.

În perioada executării lucrărilor, microbuzele nr.103, 108, 171, 174 și 188 vor circula de pe str. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele în care este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Settlements of Moldova and Diaspora

Blindeşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
612 locuitori

Blindeşti este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ungheni și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 612 oameni. Satul Blindești a fost menționat documentar în anul 1546.

Read more