18 july 2021, 12:15 views 3099
Piața Centrală va activa potrivit unui nou program
18 july 2021, 12:15 views 3099

Piața Centrală va activa potrivit unui nou program

Autoritățile locale au hotărît să permită Întreprinderii Municipale Piața Centrală să activeze în regim obișnuit, așa cum se obișnuia pînă la pandemie.

Aceasta urmează să aibă loc în timp ce specialiștii din sănătate au tras un semnal de alarmă și au anunțat că, cel mai probabil, în Moldova ar fi tulpinele Delta și Lambda, mult mai periculoase decît cele anterioare, transmite noi.md cu referire la stiri.

Despre modificarea programului de activitate a fost anunțat pe pagina de Facebook a întreprinderii:

„Stimați Prieteni!!! Ținem să vă informăm că, în baza Hotărîrii Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a mun.Chișinău nr.40 din 15 iulie 2021, în contextul actualizării datelor despre situația epidemiologică prin infecția COVID-19, stabilirea gradului de alertă „Cod verde” în mun.Chișinău, Î.M. „Piața Centrală” revine la regimul obișnuit de activitate Zilnic de la 6:00 pînă la 18:00 cu stabilirea Zilei Sanitare generale în ultima zi de luni a fiecărei luni calendaristice.

Astfel, luni pe 19 iulie 2021, bun venit la cumpărături!!! Pe 26 iulie se va petrece ziua sanitară generală”, menționează reprezentanții Î. M. Piața Centrală.

Pînă acum, în timpul săptămînii, piața era deschisă de la 7:00 și pînă la 17:00, iar ziua de luni era zi sanitară.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1484
Populația:
6905 locuitori

Răzeni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mileştii Noi și Răzeni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ialoveni și la 40 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6905 de oameni. Satul Răzeni a fost menționat documentar în anul 1484.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.