15 july 2021, 14:00 views 2320
Lucrări de reparaţie pe strada Calea Basarabiei
15 july 2021, 14:00 views 2320

Lucrări de reparaţie pe strada Calea Basarabiei

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a anunţat despre lucrările de reparație a carosabilului pe strada Calea Basarabiei.

"A fost frezat asfaltul pe o suprafața de 20 de mii de metri pătrați, iar de astăzi a început așternerea stratului de egalizare după care urmează aplicarea stratului de uzură. Intervenița era strict necesară din cauza deteriorii asfaltului, iar șoferii erau nevoiți să ocolească zona.

Nodul respectiv este exploatat în deosebi de transportul de mare tonaj care iese sau intră în oraș, fiind cale de tranzit. În prezent sînt curățate Gurile de captare a apelor pluviale și pe tronsoanele cu risc sporit de inundații se pozează noi sisteme de evacuare."

Ceban a menţionat că lucrările sînt efectuate de „Exdrupo" şi că astăzi mai multe alte străzi și trotuare din capitală sînt în reparații.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
2362 locuitori

Cioara este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Cioara este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 65 km de orașul Hîncești și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2362 de oameni. Satul Cioara a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.