07 october 2021, 10:30 views 1948
Decorul din cauciuc apărut în curțile Chișinăului ar putea fi scos
07 october 2021, 10:30 views 1948

Decorul din cauciuc apărut în curțile Chișinăului ar putea fi scos

Probabil v-ați obișnuit cu decorațiunile din cauciuc, plastic sau alte resturi care se regăsesc în curțile mai multor blocuri din Chișinău. Însă, acestea nu sunt pe placul tuturor, cu atât mai mult astfel de decorațiuni „contravin normelor sanitare".

În acest sens, un tânăr a expediat un demers către Primăria Municipiului Chișinău. Drept răspuns la demers, Direcția generală locativ-comunală și amenajare a municipiului Chișinău a menționat că preturile de sector au informat gestionarii fondului locativ despre „necesitatea demontării acestor obiecte inestetice și periculoase care contravin normelor sanitare pentru locuitorii orașului Chișinău".

E de menționat că această practică de a realiza diverse obiecte decorative din cauciuc este destul de veche și populară în spațiul nostru.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , primaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
959 locuitori

Redi-Cereşnovăţ este un sat şi comună din raionul Soroca. Redi-Cereşnovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 18 km de orașul Soroca și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 959 de oameni. Satul Redi-Cereşnovăţ a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.