23 june 2021, 17:00 views 2361
Fațada
23 june 2021, 17:00 views 2361

Fațada "Porților orașului" va fi renovată

La această etapă, specialiștii lucrează asupra documentele de proiect pentru reconstrucția cărții de vizită a capitalei noastre - "Porțile orașului".

Despre acest lucru a anunțat vice-pretorul sectorului Botanica, Iurie Vitneanschi. Bugetul municipal pentru anul curent prevede 3,34 milioane de lei pentru proiectarea și lucrările de reparație a fațadelor caselor de pe adresa Dacia 50, 51, 51/1.

”Nu numai locuitorii din aceste case, ci și din întreaga capitală așteaptă începerea lucrărilor de reparație, în urma cărora "Porțile orașului" va căpăta imaginea de altădată”, a scris vice-pretorul sectorului Botanica pe pagina sa de socializare.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , porți , reparatie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
106 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Sîngerei şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Antonovca a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.