12 november 2022, 12:00 Classical music views 1697
La Bălți s-a scumpit călătoria cu troleibuzul. Cît va costa din 1 ianuarie
12 november 2022, 12:00 Classical music views 1697

La Bălți s-a scumpit călătoria cu troleibuzul. Cît va costa din 1 ianuarie

Călătoriile cu troleibuzele în municipiul Bălți se scumpesc. Consilierii municipali au aprobat în ședința de astăzi noul tarif. Astfel, din 1 ianuarie 2023, bălțenii vor achita 5 lei pentru o călătorie, față de 3 cît este acum, scrie presa locală, transmite realitatea.

Potrivit șefei Întreprinderii Municipale „Direcția de troleibuze Bălți”, majorarea tarifului este condiționată de scumpirea energiei electrice. Potrivit acesteia, de vinerea trecută, întreprinderea achita pentru energia electrică, în orele de vîrf, 10 lei și 80 de bani kW.

Elena Maximciuc a mai menționat că chiar și după majorarea tarifului, întreprinderea municipală va avea un deficit de 6 milioane de lei.

Ultima dată, prețul pentru călătoriile cu transportul public din municipiul Bălți s-a majorat în luna martie a acestui an.

Source: noi.md

Keywords:

Balti , troleibuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
258 locuitori

Prodăneştii Vechi este un sat din cadrul comunei Ştefăneşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Florești și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Prodăneştii Vechi a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.