10 december 2021, 10:30 Classical music views 2136
La Bălți vor fi îmbunătățite condițiile pentru locatarii din Casa Veteranilor
10 december 2021, 10:30 Classical music views 2136

La Bălți vor fi îmbunătățite condițiile pentru locatarii din Casa Veteranilor

Cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc, care candidează pentru funcția de primar al capitalei de nord a Republicii Moldova în calitate de candidat independent, a declarat că, dacă va cîștiga alegerile, el va construi un drum spre Casa Veteranilor din Bălți, precum și va îmbunătăți condițiile pentru veteranii de acolo, transmite Noi.md.

În mesajul său video către cetățeni, el a atras atenția asupra faptului că în prezent spre Casa Veteranilor din mun. Bălți nu este construit nici un drum de acces, niciun microbuz nu poate ajunge aici și, ca urmare, veteranii nu pot fi vizitați de rude și prieteni.

"Promit că, devenind primar al orașului, vom construi aici un drum normal, decent, îi vom ajuta să creeze condiții mai bune pentru ca veteranii noștri să-și trăiască viața cu demnitate", a spus el.

Source: noi.md

Keywords:

Balti , condiții , veterani , alegeri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
273 locuitori

Pietrosul Nou este un sat din cadrul comunei Făleştii Noi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 273 de oameni. Satul Pietrosul Nou a fost înființat în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.