07 may 2022, 16:00 Folk crafts views 1296
Litvinenco spune ce se ascunde în spatele alertelor false cu bombă din Chișinău
Photo: ipn.md
07 may 2022, 16:00 Folk crafts views 1296

Litvinenco spune ce se ascunde în spatele alertelor false cu bombă din Chișinău

„Metodele banditești în a acționa nu se schimbă odată cu trecerea timpului. Vă amintiți de ziua de 7 iunie 2019, cînd Plahotniuc, nevrînd să accepte debarcarea sa de la butoanele puterii, organiza tot felul de ”alerte cu bombă” în Parlament și în alte instituții ale statului?”, a scris ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, într-o postare pe Facebook.

„Apoi iată – azi judecătoria Ciocana examinează cererea procurorilor de arestare a lui Plahotniuc (în cuntumăcie, adică absență nemotivată) și asistăm din nou la aceeași ”alertă cu bombă”.

Bine că s-au mai schimbat lucrurile între timp, astfel încît combinațiile șmecherilor să fie date peste cap. Pe de altă parte, probabil că trebuie de venit cu măsuri suplimentare pentru ca răspunderea pentru astfel de perversiuni să fie pe potriva gravității faptei comise”, a scris Sergiu Litvinenco.

Amintim că mai multe alerte cu bombe au fost semnalate cu puțin timp în urmă la sediile tuturor Judecătoriilor din Chișinău, la Aeroportul Internaținal, la Spitalul Republican, la clădirile, Parlamentului și a Curții Supreme de Justiție.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
2307 locuitori

Ciutuleşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mărineşti, Ciutuleşti, Ion Vodă, Sîrbeşti. Satul Ciutuleşti aşezat în valea rîului Răut, este situat la o distanță de 21 km de oraşul Floreşti şi la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2307 oameni. Menționat documentar, cu numele Visterniceni, în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.