07 january 2022, 11:30 Folk crafts views 1180
Noi loturi pentru amenajarea gheretelor și teraselor, scoase la licitație
07 january 2022, 11:30 Folk crafts views 1180

Noi loturi pentru amenajarea gheretelor și teraselor, scoase la licitație

Zeci de loturi pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului vor fi scoase astăzi la licitație. Primăria anunță că evenimentul se va desfășura începînd cu ora 11:00, în Sala de Ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43. Prețul inițial al loturilor expuse variază de la 236 250 lei pînă la 700 000 lei.

La cele 2 concursuri pentru dreptul de comercializa din gheretă, terasă de alimentație publică, tarabă/automat comercial, unitate ambulantă prestări servicii de agrement, amplasate pe străzi, în parcuri și în scuaruri, în preajma zonelor verzi și a lacurilor etc., sînt expuse cîte 17 și respectiv - 30 de loturi, pentru profilurile: flori și compoziții florale, legume-fructe, terasă de alimentație publică, băuturi răcoritoare și fierbinți/street food, tarabă/automat comercial cu vată de zahăr și/sau pop corn, precum și pentru unități ambulante prestări servicii de agrement (închirierea mașinuțelor electrice pentru copii sau transport recreativ pentru cei mici-trenuț).

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare din unități comerciale ambulante este de 3 ani pentru tarabe/automate cu vată de zahăr și/sau pop-corn și de 5 ani pentru gherete, terase sau rulote.

 

 

 


Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
6200 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 6200 de oameni în anul 2007. Satul Hlinaia a fost atestat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.