22 april 2019, 16:20 Moldavian historical symbols views 15891
Șefa Stării Civile din Varnița a fost reținută
22 april 2019, 16:20 Moldavian historical symbols views 15891

Șefa Stării Civile din Varnița a fost reținută

Mai mulți angajați ai Stării Civile Varnița au fost reținuţi. Aceștia cereau bani de la diferite persoane pentru a perfecta ilegal actele de stare civilă, se arată într-un comunicat al Procuraturii Anticorupție.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală, anchetatorii au găsit bani, agende, documente și stickuri care conţin informaţii cu privire la faptele investigate.

Drept urmare patru persoane au fost reținute, printre care și conducerea instituției. La moment, aceștia au statut de învinuit. Totodată, judecatorii au plasat-o în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile pe șefa serviciului, iar subalternii ei se vor afla în izolator timp de 20 de zile.

Intermediarul angajaților Stării Civile din Varnița s-a ales cu 30 de zile de arest, iar cea de-a patra persoana a fost eliberată, deoarece și-a recunoscut vina și colaborează cu organul de urmărire penală.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1569 locuitori

Cioropcani este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Stolniceni, Bulhac și Cioropcani. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1569 de oameni. Satul Cioropcani a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.