29 august 2020, 11:30 views 6580
„Piscicola Ivancea” - petrece timpul liber și frumos în Moldova! (Foto, Video)
29 august 2020, 11:30 views 6580

„Piscicola Ivancea” - petrece timpul liber și frumos în Moldova! (Foto, Video)

Baza de odihnă „Piscicola Ivancea” îți oferă posibilitatea să îți petreci timpul liber frumos în Moldova.

Aici se vor putea recrea nu doar iubitorii de peisaje pitorești caracteristice satului moldovenesc dar și amatorii pescuitului.

Toți cei care doresc să se relaxeze în natură, în afara orașului, pot fi atrași de prețurile accesibile la foișoare. Pentru cei care intenționează să rămînă aici peste noapte la baza de odihnă „Piscicola Ivancea” există o zonă specială unde poate fi instalat un cort fără plată. Pădurea și lacul care se află în apropiere fac acest loc mai atrăgător.

Puteți închiria un foișor, o masă într-un loc pitoresc sau pur și simplu să mergeți la pescuit și să vă relaxați.

Întreprinderea reproduce şi creşte crap ierbivor la stadiul de puiet, ngerling şi specimeni pur sînge de crapi, tofagi, amur alb şi alte specii de peşte.

Baza de odihnă „Piscicola Ivancea” se afla la o distanță de 15 km de orașul Orhei și la 40 km de Chișinău. Pentru informații contactaține la următorul număr de telefon: 060790089

Source: noi.md  

Keywords:

pesti , odihna

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
4 locuitori

Gavrilovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.21 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 2.79 km. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Sîngerei și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4 oameni. Satul Gavrilovca a fost întemeiat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.