13 january 2015, 10:12 views 13613
Accident grav in raionul Telenesti (FOTO)
Photo: protv.md
13 january 2015, 10:12 views 13613

Accident grav in raionul Telenesti (FOTO)

Accidentul s-a produs pe traseul Balti-Sarateni, in jurul orei 16:30.

Potrivit purtatorului de cuvant al IGP, soferul microbuzului Chisinau-Balti a iesit pe contrasens incercand sa faca o depasire dupa care s-a ciocnit violent cu o Skoda, in care se afla o familie: sotul, sotia si copilul de doar 2 ani. Toti 3 au fost internati la spitalul din Telenesti. Dupa impact, microbuzul s-a rasturnat si a ajuns pe marginea unui iaz. In microbuz se aflau 8 pasageri. 5 dintre acestia au fost internati imediat dupa lovitura, iar alti 4, intre si soferul, – mai tarziu, adresandu-se dupa ajutor la spitalul din Balti.

Preliminar, vinovat de producerea accidentului se face vinovat soferul microbuzului. Oamenii legii aduna acum cat mai multe detalii pentru a vedea cum va fi tras acesta la raspundere.

Source: protv.md

Keywords:

accident , microbuz , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
194 locuitori

Salcia este un sat din cadrul comunei Botnăreşti, raionul Anenii Noi. Satul Salcia este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 194 de locuitori. Satul a fost înființat în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.