30 april 2013, 13:12 views 7243
30 april 2013, 13:12 views 7243

Expoziţie istorică cu prilejul aniversării de 200 de ani a oraşului Taraclia


Foto: newsmoldova.md

Expoziţia cunoscutului colecţionar din Moldova Petru Costin, din care vor face parte colecţii de copii ale steagurilor domnitorilor moldoveni, arme albe medievale şi icoane vechi, va avea loc la 6 mai la Taraclia, cu prilejul aniversării de 200 de ani ai oraşului, transmite agenţia Novosti-Moldova cu referire la  serviciul de presă al Centrului Rus de Ştiinţă şi Cultură.

Expoziţia va fi organizată cu suportul Centrului Rus de Ştiinţă şi Cultură şi Centrului de Cultură şi Istorie Militară al Republicii Moldova.

În această zi în oraş vor avea loc numeroase manifestări festive.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1109 locuitori

Răculeşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălăşeşti și Răculeşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Criuleni și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1109 oameni. Satul Răculeşti a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.