22 october 2021, 14:00 views 2416
Protest la Taraclia: Din cauza crizei gazelor, 200 de angajați ai unei uzine rămîn fără loc de muncă
22 october 2021, 14:00 views 2416

Protest la Taraclia: Din cauza crizei gazelor, 200 de angajați ai unei uzine rămîn fără loc de muncă

Protest la Taraclia. Angajații uzinei Ispan-Lux, care produce dale, riscă să rămînă fără un loc de muncă, deoarece întreprinderea este deconectată de la gaze. Situația s-a creat în urma crizei energetice din țară.

"200 de oameni rămîn în stradă, dar fiecare din acești muncitori are acasă copii sau părinți vîrstnici, care nu muncesc. Oamenii vor muri de foame. Dar există și o altă problemă: întreprinderea are anumite obligațiuni față de clienții săi și dacă nu vor fi livrate comenzile la timp, se impun sancțiuni. Cine ne va compensa toate aceste pierderi?", a declarat unul dintre angajații companiei, transmite Noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

greva , gaz , Taraclia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
2906 locuitori

Verejeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Verejeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 2906 oameni. Satul Verejeni a fost menționat documentar în anul 1627.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.