19 july 2016, 10:49 views 6464
Un panou pentru opinii publice, instalat la Ştefan Vodă
19 july 2016, 10:49 views 6464

Un panou pentru opinii publice, instalat la Ştefan Vodă

Locuitorii din Ştefan Vodă, invitaţi să-şi spună păsul. În centrul oraşului a fost amplasat un panou pentru opinii publice, unde toţi doritorii îşi vor scrie nemulţumirile sau doleanţele pe care nu le pot vocifera liber. Este iniţiativa membrilor unui ONG, care spun că au instalat acest afişier pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a se expune dezinvolt.

De asemenea, reprezentanţii societăţii civile au deschis în oraş o bibliotecă în aer liber şi au oferit premii tinerelor talente.

Orice locuitor al oraşului Ştefan Vodă îşi poate nota opiniile pe acest panou. Organizatorii cred că, în felul acesta, le vor oferi posibilitatea tuturor oamenilor să aibă acces la liberă exprimare.

Locuitorii oraşului Ştefan Vodă au apreciat iniţiativa şi spun că vor depăşi toate complexele şi vor lăsa acolo atît mesaje despre multiplele probleme pe care le întîmpină zilnic, cît şi reuşitele lor.

În cadrul aceluiaşi eveniment, au fost premiaţi mai mulţi copii talentaţi.

De asemenea, în oraş a fost deschisă şi o bibliotecă în aer liber, unde oamenii vor putea să facă schimb de cărţi pentru a le citi.

Source: jurnal.md

Keywords:

oraș , opinie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.