21 november 2022, 12:00 views 1972
Hram la Nisporeni: Ce artiști vor evolua pe scena mare
21 november 2022, 12:00 views 1972

Hram la Nisporeni: Ce artiști vor evolua pe scena mare

Mai multe localităţi din ţară își sărbătoresc pe 21 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, hramul, printre care şi oraşul Nisporeni.

Cu această ocazie, ca în fiecare an, la biserică a fost oficiată o slujbă specială, iar seara va avea loc un concert excepţional susținut de interpreți locali și din ţară, scrie Noi.md cu referie la albasat.md.

Concertul va începe la ora 16:30 cu artiștii locali. Vor evolua Ansamblul „Potecuța”, Nadina și Lidia Ulinici, Sergiu Ciobanu, Irina Nicolau, Vitalie Murtazin, Grupul Vocal „Steluțele”, Ansamblul „Phoenix” și Ansamblul „Dor Nisporenean”.

Începînd cu ora 19:00 pe scenă va urca interpreta Aura, iar la 20:oo interpretul Laurențiu Popescu. Ulterior, începînd cu 21:00 asmosfera va fi încinsă de One DJ.

Anul acesta, oraşul Nisporeni împlineşte 404 de ani de la fondare.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
146 locuitori

Victoria este un sat din cadrul comunei Sărăteni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 71 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 146 de oameni. Satul Victoria a fost menționat documentar în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.