Go to section: Theatre
17 august 2020, 12:30 Theatre views 4351
Cele mai grave temeri ale angajaților Teatrului Cehov s-au adeverit
17 august 2020, 12:30 Theatre views 4351

Cele mai grave temeri ale angajaților Teatrului Cehov s-au adeverit

Cele mai grave temeri ale angajaților Teatrului Cehov s-au adeverit, deoarece în calitate de director interimar al Teatrului Cehov, T. Cataranciuc a semnat contracte de muncă pe un termen nelimitat cu toți petiționarii care anterior au pledat împotriva directorului teatrului Constantin Haret și au reușit să îl scoată temporat din funcție. De menționat că cu ei anterior au refuzat să lucreze marea majoritate a actorilor teatrului, care au sărit în apărarea șefului lor, scrie Noi.md.

După cum spun angajații teatrului, intrînd în funcție, ea a concediat deja un nou angajat al Teatrului și a spus că va sparge ușile de la recepție și biroul directorului adjunct care este în concediu.

Angajații Teatrului Cehov sînt indignați de faptul că T.Cataranciuc a semnat contracte cu cei care, începînd cu septembrie 2019, de la începutul sezonului jubiliar, ca niște trădători, în spatele colectivului au scris plîngeri la toate instanțele posibile și imposibile în vederea destituirii din funcție a lui Constantin Haret, cu cei care au început războiul, dezbinînd pentru totdeauna colectivul, cu cei care au destabilizat atmosfera creativă și cea de lucru în teatru, cu cei cu care marea majoritate a actorilor nu va mai ieși pe aceeași scenă, cu cei care continuă să terorizeze, să insulte, să distrugă teatrul și colectivul acestuia, cu cei care sînt susținuți activ de Ministrul Culturii.

Anterior, majoritatea angajaților teatrului s-au pronunțat în sprijinul lui Constantin Haret, îndemnînd autoritățile să prelungească contractul lui de muncă în funcția de director general cu 5 ani și menționînd că doar Constantin Haret este capabil să mențină poziția de lider a Teatrului în țară și să evite desființarea acestuia. În noua sa scrisoare publică în adresa autorităților și mass-media, angajații Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.Cehov" au solicitat încetarea batjocorii și restabilirea lui Constantin Haret în funcția de director.

Source: noi.md

Keywords:

teatru , actori

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1557
Populația:
3171 locuitori

Sărata Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Sărata Nouă, Sărata Veche și Hitreşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3171 de oameni. Satul Sărata Veche a fost menționat documentar în anul 1557.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.