Show news from...

eye 776 Views

Trei boxeri moldoveni, în finala unui turneu internațional


În perioada 9-13 noiembrie, în orașul polonez Kielce a avut loc la "X Leszek Drogosz Memorial", la care au participat circa 80 de boxeri din 11 țări europene. Echipa națională a Moldovei, formată din 7 boxeri, a cîștigat 5 medalii, dintre care 3 de argint și 2 de bronz, transmite noi.md.

Medaliile de argint au fost cîștigate de Davron Bozorov (71 kg) și Andrei Zaplitnîi (92 kg), care au pierdut respectiv în fața lui Damian Durkacz și Jakub Stepinski din Polonia, precum și Andrei Chiriacov (80 kg), care a pierdut în fața azerului Murad Alakhverdiyev.

Medalii de bronz au primit Victor Vacula (60 kg) și Valeriu Razmerița (80 kg), care au pierdut în semifinale în fața irlandezului Joyce Davy Oliver și, respectiv, Murad Alakhverdiyev din Azerbaidjan.

Ștefan Vozniacovschi (63,5 kg) și Dmitri Cosciug (86 kg) nu au reușit să-și învingă rivalii: irlandezul Frank Klari și polonezul Klemens Szepamak în luptele de deschidere.

Acest turneu este o nouă etapă de pregătire pentru Cupa Mondială din mai de la Tașkent și Jocurile Olimpice Europene de vară de la Cracovia. Participarea membrilor Echipei Naționale a Moldovei la cantonamente și competiții este rezultatul acțiunilor comune ale Federației de Box și Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Keywords:

box , sport , turneu

Settlements of Moldova and Diaspora

Ciolacu Nou

Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
1205 locuitori

Ciolacu Nou este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Făgădău, Şoltoaia, Pocrovca, Ciolacu Vechi și Ciolacu Nou. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Fălești și la 113 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1205 de oameni. Satul Ciolacu Nou a fost menționat documentar în anul 1899.

Read more