08 december 2022, 13:30 Sport views 2024
Fotbalistul Zimbru, aflat în comă, urmează să fie transferat la un spital din Olanda
08 december 2022, 13:30 Sport views 2024

Fotbalistul Zimbru, aflat în comă, urmează să fie transferat la un spital din Olanda

Fundașul clubului de fotbal din Chișinău „Zimbru” Donny van Iperen, care a suferit o accidentare la cap în timpul unui meci, va fi transferat la un spital din Olanda. Sportivul este încă în comă. Acest lucru a fost anunțat pe 12 august pentru newsmaker.md de către secretarul de presă al Institutului de Neurologie și Neurochirurgie Dorina Blîndescu.

„Fotbalistul olandez Donny van Iperen va fi transferat la un spital din Olanda pe 13 august. Trebuia să fie transportat pe 11 august, dar au fost probleme tehnice. Starea fotbalistului nu s-a schimbat – este stabilă și gravă”, a spus Blîndescu.

 Amintim, pe 6 august, în timpul meciului din turul doi al Superligii, portarul clubului din Tiraspol „Dinamo-Avto” s-a izbit de fundașul clubului chișinău „Zimbru” Donnie van Iperen, lovindu-l neintenționat în cap cu umărul. Van Iperen a căzut pe gazon și și-a pierdut cunoștința. A fost scos de pe teren pe targă și dus la spital.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
764 locuitori

Iujnoe este un sat şi comună din raionul Cahul. Iujnoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 51 km de orașul Cahul și la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 764 de oameni. Satul Iujnoe a fost menționat documentar în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.