07 december 2022, 11:30 Sport views 2713
Sheriff va lupta pentru un loc în turul doi preliminar al Ligii Campionilor
07 december 2022, 11:30 Sport views 2713

Sheriff va lupta pentru un loc în turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Sheriff va lupta în această seară, de la ora 20:00, pentru un loc în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Tiraspolenii vor juca returul contra formației HŠK Zrinjski Mostar, Bosnia și Herțegovina, la stadionul Zimbru din Chișinău. În tur a fost consemnată o remiză albă (0-0).

Meciul Sheriff - Zrinjski va fi arbitrat de către romînul Radu Marian Petrescu (39 de ani), arbitru FIFA din 2012. El va fi ajutat de asistenții Radu Adrian Ștefan Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu și al patrulea oficial Marcel Bîrsan.

Brigada de arbitri Radu Marian Petrescu, Radu Adrian Ștefan Ghinguleac și Mircea Mihail Grigoriu a mai deservit o partidă pe stadionul Zimbru – amicalul dintre Naționalele Moldovei și Rusiei din 12 noiembrie 2020, care s-a încheiat la egalitate, 0-0. Curios este faptul că în ziua meciului, Radu Petrescu și-a sărbătorit ziua de naștere, el împlinind 38 de ani.

Este interesant că inițial partida de azi trebuia să fie arbitrată de o brigadă din Anglia, dar ieri forul european a anunțat schimbarea fluierașilor.

Observator de arbitri UEFA a fost delegat Markus Nobs (Elveția), iar delegat UEFA – Alpaslan Kavas din Turcia. Pentru meciul de azi UEFA a delegat și un ofițer de securitate – Nico De Pauw din Belgia.

Sheriff evoluează pentru a 24-a oară în cupele europene și va susține astăzi al 137-lea meci. Bilanț: 41 victorii, 40 egalități, 55 înfrîngeri. Golaveraj 124-140.

Va fi al 86-lea meci al tiraspolenilor în Liga Campionilor. Sheriff a obținut 31 de victorii și 18 remize, iar în 36 de partide a fost învinsă. Golaveraj 90-89.

Zrinjski a susținut 52 de meciuri în cupele europene. Bilanț: 20 victorii, 14 remize, 18 înfrîngeri. Golaveraj 70-72. Cel mai bun rezultat: promovarea în turul 3 preliminar al Ligii Europei (de 4 ori).

Dacă va pierde duelul cu Zrinjski, Sheriff va juca în turul doi preliminar al Europa Conference League, iar adversară va fi învinsa din runda preliminară a Ligii Campionilor: Diddeleng (Luxemburg) – FC Tirana (Albania).

 

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
2127 locuitori

Tudora este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Tudora este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Ștefan Vodă și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2127 de oameni. Satul Tudora a fost menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.